woensdag 27 mei 2009

Nog geen zwemdiploma A en daarom nog niet op voetbal...


Noah is druk bezig met zijn zwemlessen, maar het wil nog niet zo heel erg vlotten. Hij doet wel erg goed zijn best, maar op één of andere manier, is het hét nog net niet. Als hij straks dan zijn zwemdiploma haalt, mag hij van ons een ander sport uitkiezen. Nu hebben wij zelf helemaal niets met voetbal (noot zelf gedaan, man ook niet en op TV volgens we het ook niet), dus van wie heeft hij dat nu weer? Vriendjes op school natuurlijk. En tja, wat trek je dan aan als je in de pauze met de andere 2e groepers gaat voetballen: een voetbalshirt!


Het patroon dat ik hiervoor gebruikte is Zoe van Farbenmix. Leuk om te maken, eigenlijk zo klaar alleen zat het halsboordje deze keer tegen... Nou ja, rimpelelastiekje er door gehaald en zo moet het maar. De naden van de raglanmouwen zijn aan de goede kant gelocked en daarna nog een keer doorgestikt.


De zoom onderin maakte ik op dezelfde manier als het Patrones shirt. Ruim onderaan dubbel gelocked (zonder mes) en dan de rand die er nog onder overblijft (min 2 cm) zet ik aan de binnenkant weer op het lockstiksel vast...

1 opmerking:

Collie-Collie zei

Ik vind dat shirt helemaal leuk. Super van kleur en leuk dat rode sierstiksel onderin dat shirt.

Groetjes, Collie