woensdag 20 mei 2009

KleinJust en T-shirt voor Aaron

Voorkant
Achterkant


Bij http://www.naaipatronen.nl/ zijn (of waren, ligt eraan wanneer je dit leest) o.a. de farbenmix patronen in de aanbieding. Even daarvoor ook al bij http://www.depatronenwinkel.nl/. Tja, en wat doe je dan? Dan bestel ik KleinJust. Het model is me eerder nooit zo opgevallen, maar nu wel. Wat een leuk model zeg! Het is tenmiste niet zo'n wijd model en je kunt hem maken op verschillende manier in verschillende lengtes. De ballonzakken heb ik er niet op gemaakt, vond het zo leuker voor Aaron. Het stofje heb ik op het Stoffenspektakel (2e Paasdag) in Heereveen gekocht. Was volgens mij Eur 1,75 pm. Liesbeth had de stof ontdekt en kocht wat meer (doet ze altijd ;) ) en ik bedacht me ineens dat ik ook wel 1,5 meter wilde. Stom! Ik had er veel meer van moeten kopen! Lekker zomerkatoentje. Het broekje moet nog worden voorzien van elastiek maar Aaron heeft het al eventjes gepast en het staat hem ontzettend leuk.

Daarbij weer een t-shirt uit de nieuwste Ottobre. Opgemeten maat 86 heeft Aaron, dus ik maak maat 80.... Weer veel te groot. Volgende keer maar maat 68 maken ofzo. Of een Zoe (die heb ik ook besteld). Raglanmouwen vallen altijd goed.

Het stofje van het voor- en achterpand komen nog uit een bestelling van ww.fabricbliss.com, maar die Amerikaanse webwinkel is helaas ter ziele...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog zo'n leuk stel! Leuk stofje die broek. Van zo'n stofje heb je nooit genoeg:-)

Collie-Collie zei

Mooie broek is dat geworden. Heel mooi gemaakt. Lekker stoer!

Groetjes, Collie