dinsdag 22 september 2009

Viola overgooier Ottobre 4/2009Nou, en dit is ook niks... De voorpanden lagen al geborduurd klaar, maar omdat dit zulke dunne witte babyrib is, had ik maar bedacht om de overgooier te voeren... Slecht idee. Wat een drama. Geen idee hoe ik dat moest doen, dus ik heb maar wat gedaan. En dan moest er van de firma Ottobre ook nog een rits in. Nou, de overgooier is veel te groot (maat 98!) dus die rits kon ik zonder problemen achterwege laten. Elastiek, dat moest er in.... En nee, dit is het ook niet. Ik heb haast geen zin om weer met iets nieuws te beginnen, ik zoek weer iets leuks om te maken, en dan ook iets wat qua pasvorm goed is..... Aaron is weer aan de beurt, maar een goedpassend shirt voor hem heb ik nog niet gevonden en om nu weer een KleinJust of Knippie Baby broek voor hem te maken... Misschien eerst maar gewoon naar het stoffenspektakel in Zwolle morgen....

3 opmerkingen:

Ria zei

Wat frustrerend hè? je hebt een bepaald beeld over het kledingstuk en dan ziet het er heel anders uit. Alle moeite voor niets. Misschien kun je nog iets leuks doen met die geborduurde voorpanden?
Mij bevallen de patronen van Ottobre heel goed, maar ik hou dan ook wel van wat wijdere broekjes voor mijn zoontje. Toch mislukt bij mij ook wel eens wat, en dan ben ik zo chagrijnig!

Vind de kleren die je maakt erg leuk, dus laat je niet uit het veld slaan!

Collie-Collie zei

Wat frustrerend als je naaiproject niet loopt zoals je wilt. Maar ik vind die borduurtjes prachtig! Succes met je volgende project!

Groetjes, Collie

Jessica zei

Durf je alweer iets te maken?

Groetjes, Jessica