donderdag 17 juni 2010

Nog maar een Elodie met Kerstin vestje...

De verschillende stoffen voor de jurk lagen zomaar toevallig ineens bij elkaar. In het vorige bericht maakte ik er maar snel een foto van, voordat het idee weer weg is... En omdat Danique helemaal "into draaijurken" is momenteel, kon een tweede Elodie niet uitblijven.. Gisteravond nog snel een Kerstin vestje erbij gemaakt, altijd handig 's morgens op de fiets naar school.. Tussen de middag kwam Danique van school naar buiten met haar jurk aan in zijn meest pure vorm. Ofwel, het stiksel van het elastiek in de hals had aan één kant niet goed gehouden, en je wilt niet weten hoe de jurk er dan uitziet ;) ... Thuis snel gefixed, en klaar was ie weer! Deze versie is trouwens geheel ongevoerd, mét springplooimouwtjes (ik dacht atijd dat dat stolpplooitjes waren)... Oh, en de rode oogjes komen van het chloor in het zwembad...

8 opmerkingen:

vrouwenhand zei

Leuk zo met die verschillende stofbanen. Dat vestje past er ook perfect bij!

Mirella zei

ooo... leuk zeg met die verschillende stoffen !! het staat haar wederom geweldig !!

Julaba zei

Wow, ik vind dit de allermooiste gemixte Elodie tot nu! En de lengte is ook mooi zo. Niet lijzig, toch nog pittig.

Collie-Collie zei

Wat leuk al die verschillende stofjes zo bij elkaar. En dat vestje past er perfect bij. En springplooitjes zijn ook stolpplooitjes!! Ik geloof alleen dat ik altijd springplooitjes zeg, en dat heb ik bij de foto-werkbeschrijving waarschijnlijk ook zo getikkelateurd en dat is zo overgenomen... Hahaha!

Groetjes, Collie

Stoffenjunkie zei

Die is ook weer prachtig geworden. Heb meteen de rest van de je blog bekeken (de laatste tijd weinig tijd om alle blogs te bekijken) en zie nog veel meer leuke dingen.

De Elodie heb ik inmiddels ook besteld en mijn kinderBurda moet ik ook maar eens uit het stof trekken. De Ottobre's liggen hier ook nog geheel ongebruikt maar als ik die leuke tuniekjes zie is dat eigenlijk wel stom dat ik weer nieuwe patronen besteld heb. Moet toch maar weer eens beter de patronen en bladen die ik al heb liggen bekijken... :)

Enne, je dochter geniet duidelijk van de draaijurkjes en het foto maken!!

Groetjes Denise

Bren zei

Ohh wauw, wat een mooie stofcombie.
Echt prachtig!

groetjes Brenda

Jeannette zei

Wat een leuke Elodie! In combi met de Kerstin ook goed voor de koudere dagen! Ik vind je jurk hieronder ook erg leuk, superstof met die grote ballen!

Groetjes Jeannette

Sacha zei

Leuk zeg, al die stofjes zo gecombineerd! Mooie kleurtjes ook.