vrijdag 12 maart 2010

Vest voor Aaron

Ik had gedacht dat deze tricot heel leuk zou staan bij een stofje voor een broek dat ik al eerder had gedacht. Maar dat bleek bij tuikomst niet helemaal het geval. Maar goed, dit stofje kan ook prima op een spijkerboek dus daarom heb ik er direct maar een vest van gemaakt. Aaron wilde graag poseren ondanks zijn wondje op zijn kin (klein stukje van de trap gevallen afgelopen zondag). Het patroon is uit Ottobre 1/2004, nummer 14. Een paar subtiele borduurtjes ewrop en klaar is het alweer. Vind het alleen jammer dat ik geen beleg aan de binnenkant van de rist en de capuchon heb gemaakt, maar met een poloshirt eronder is het goed draagbaar. Een volgende ligt alweer geknipt klaar voor Noah, maar die wordt weer heel anders...

4 opmerkingen:

Liesbeth. zei

Mooi vest! leuk zo die borduurtjes zo "transparant" zeg maar.

Elise zei

Wat een mooi vest en een erg mooi 'jongens'stofje. Die zijn maar moeilijk te vinden. Mag ik vragen waar je deze gekocht hebt?

Saskia zei

Het stofje kocht ik vorige week op het stoffenspektakel in Zwolle. Weet alleen niet meer precies bij welke kraam. MNoet zeggen dat er best wel leuke jongenstricots te vinden waren daar!

Diana, zei

Mooi vest is het geworden! Geweldig stofje, ben gek op streepjes... met leuke borduurtjes. Staat Aaron super!

Groetjes Diana