maandag 17 mei 2010

Sweet Girl tuniekjes voor DaniqueVoor Danique maakte ik 2 tuniekjes, maat 116, uit de Ottobre 3/2010 (Sweet Girl). Ik maakte eerst de grijze variant (raar hoor, want vorig jaar maakte ik van deze stof een blouse voo rmezelf). Het patroon schreef voile voor. Bij ebrek daaraan dus deze stof. Deze grijze maakte ik maar niet dubbellaags, anders werd het zo'n pompeus geheel dacht ik... 


Direct daarna nog maar 1 gemaakt. Eigenlijk had ik deze al eerder geknipt maar bij gebrek aan de dunne onderstof, eerst de grijze gemaakt. Gelukkig kon ik afgelopen donderdag in Deventer slagen voor witte batist voor weinig geld, dus kon deze ook afgemaakt worden. Danique vind ze allebei prachtig (maar goed, alles wat kan draaien, is prima!)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

6 opmerkingen:

Aline zei

Wat geweldig allebei. De bollenstof van de onderste ligt bij mij ook op een mooi patroon te wachten en het patroon op leuke stof - ik kan nog niet kiezen uit mijn voorraad. Maar het draaaaait en dat is de opdracht die ik ook heb gekregen van Jaël, dus ik ga maar wat sneller aan de slag met het tuniekje dan ik van plan was ;-) Super geworden!

PeTrA zei

superleuk allebei zeg! Wat een leuk patroontje! Als het aan Rosalie ligt moet ook alles draaien :) Dat is bij deze goed gelukt.. mooie stof met die ballen!

groetjes.. Petra

Judith zei

Wat een leuke tuniekjes! Die blauwe met ballen vind ik heel mooi.

Groetjes Judith

Kleding Jetje zei

Leuk zeg! Super.

Groetjes Mariëtte

vrouwenhand zei

Oh, ik vind ze ook allebei superleuk!

Smotzy zei

Erg mooi. Ook de foto's zijn erg mooi geworden. Volgens mij is ze heel blij met d'r nieuwe tuniekjes.

Groetjes,
Shaula