zondag 14 februari 2010

Jumpsuit naar Mim-Pi voor Danique

 
 


 
 Vrijdag knipte ik voor Noah een joggingbroek uit een oudere Ottobre in maat 128. Zoals verwacht viel de broek vrij ruim. Maar met de patroondelen van het voor- en het achterpand in handen, zag ik er ineens een Mim-Pi jumpsuit in. Dus heb ik dezelfde patroondelen hiervoor gebruikt. Alleen de bovenkant iets langer doorgetekend en er een apart rimpelstukje bij geknipt... En voila, de jumpsuit was na uren borduren en smocken met rimpelastiek klaar.

Daarbij een sjaal, wat qua model de nodige hoofdbrekens heeft gekost. Mij man (met technische blik) heeft me zelfs nog meegeholpen met het verzinnen van het patroon... Eigenlijk moeten er nog kwastjes aan de uiteinden maar dat kan altijd nog...

Tja en nu is het klaar en vraagt Danique aldoor, mag ik die broek aan? Even wachten nog op mooier weer, vandaag hebben we nog op ijsbergen in Gaast gelopen!

6 opmerkingen:

Isabelle zei

Je hebt jezelf overtroffen! Ik vind hem echt zooooo gaaf geworden! Ik zal hem morgen eens aan Leonoor laten zien, ik denk dat zij hem ook super zal vinden.....
Hij staat Danique ook heel erg mooi, echt wat voor haar volgens mij!

Groetjes, Isabelle

PeTrA zei

Joh Sas wat leuk!!! Hartstikke mooi gemaakt en het staat haar super!

groetjes.. Petra

Mirella zei

wauw wat mooi zeg!!! heel knep werk van je.
Het staat haar geweldig!!!!

Arjanne zei

Geweldig!!!!
Heel mooi geworden.
Je dame wordt zo een echt fotomodel:)

Groetjes Arjanne

Anoniem zei

super gaaf, lijkt me meoilijk dat smocken maar t resultaat mag er wezen......chapeau

Anne zei

beste Saskia,

Ik volg je blog al een tijdje, omdat ik zelf ook graag kleding maak voor mijn dochter. Ik ben nu net begonnen aan de jumpsuit uit de Mim-pi collectie zomer 2011. Wat een werk zeg, wat heb jij die jumpsuit voor jouw dochter mooit gemaakt!! Ik hoop dat de mijne ook zo mooi wordt!!!