zaterdag 21 februari 2009

Op vakantie.... Tja, wat doe je dan? Kersentop!

Kersentop voorkant

Kersentop achterkant

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie. Daarom zijn we lekker een midweekje naar de Duitse Eifel geweest. In zo'n huisjespark met subtropisch zwemparadijs compleet met "Kids Factory". We hebben genoten! Maar ja, je hobby laat je dan thuis. Want een naaimachine neem ik écht niet mee op vakantie.... En tja, wat doe je dan?


Een week voor de vakantie bestelde ik bij http://www.farbennmix.eu/ het E-book van de Kirsch-Top. Met mijn basiskennis van breien moest dit toch te doen zijn. En aangezien ik maar een heel klein beetje kan haken, was dit het ideale vakantieprojectje. Met veel dank aan Lilian van Sancho, die zo aardig is geweest om een dag voor ons vertrek de Nederlandse vertaling aan me toe te sturen. Vooral de kleingedrukte tips in het e-book zijn toch net iets gemakkelijker in het Nederlands te begrijpen....


Het ontwerp is niet zo origineel maar een tweede is in de maak naar eigen idee.... Hoewel ik wel weer blij ben dat ik mijn naai- en lockmachines weer binnen handbereik heb. Net voor de vakantie maakte ik aan nog een Winona, een tweede Daisy en een sweater voor Noah. Helaas zijn daar nog geen foto's van voorhanden.... Die volgen nog.

Geen opmerkingen: