zaterdag 13 november 2010

Proefnaaien Odilia (ballonrok)Deze keer mocht ik Collie-Collie's (blog) nieuwste patroon proefnaaien. Het patroon komt 26 november in de verkoop bij Farbenmix. Zo op het eerste gezicht lijkt het een redelijk gewone ballonrok, maar deze biedt wel wat mogelijkheden omdat de rok ontzettend wijd is. Je kunt er veel verschillende stoffen in verwerken. Ik koos voor een sjiekje Kerst variant. Gemaakt van hele donkerpaarse taft en de onderste strook van een apart stofje met loshangende ballen (ik zei het toch, Kerst ;) )... Heel leuk om te maken, hoewel ik wel goed moest passen met knippen van deze stof. Erbij maakte ik een shirt (nr. 19 geloof ik) uit de nieuwste Ottobre. Daasrop borduurde ik een gedicht in hartvorm...

De set stond te wachten op het model, toen een vriendinnetje van Danique met haar moeder langskwam en de set zag. Haar vraag: "wil je voor mijn dochter ook zo één maken? Geweldig voor de Kerst! Ik betaal je er voor hoor..." Een beetje per ongeluk heb ik ingestemd. De set is inmiddels bij de nieuwe eigenaresse. Wel snel nog even een foto gemaakt van de 2 "vriendinnen" :)

7 opmerkingen:

inge zei

Heb maar 1 woord... Prachtig!

Bianca zei

super, die stof komt heel goed tot zijn recht

d'Boederie zei

Wauhhhh...wat een super (kerst) setjes zeg!!Echt heel apart.
En dat hartje met gedichtje erop!!
Jammer dat we nog even geduld moeten hebben voor het patroon!!

Isabelle zei

Wat een prachtige rokken zijn het geworden!!

Groetjes, Isabelle

Jeannette zei

Leuke set zo, en dat in 2-voud. Leuk idee dat borduurtje in hartvorm! Paars is helemaal mijn kleur!

Groetjes Jeannette

Collie-Collie zei

Je dochtertje staat te stralen met haar nieuwe kleding aan. Ze is volgens mij ontzettend blij met wat je voor haar hebt gemaakt!!

Het rokje vind ik superorigineel door de stof met die ballen eraan. Ik las bij Sancho dat de stof ècht zo is, geweldig!! Het shirtje erbij is ook zo mooi!!! Dank je wel voor het proefnaaien!!!!

Groetjes, Collie

Esseline zei

Suuuperleuke setjes (vooral door de rokken, leuk designvoorbeeld)!
Groetjes, Esseline