woensdag 16 december 2009

Jongenssweater Jungle uit Ottobre 3/2009

Voorkant

Halve zijkant

Achterkant


Voor de koude dagen maakte ik voor Noah een lekkere warme sweater. Stoffen Henkie verkoopt momenteel de prachtigste katoenen joggingstoffen voor Eur 5,- pm en daarvan heb je (lees: ik) nooit genoeg:). Komt altijd van pas. Het patroon dat ik gebruikte is van het Jungle T-shirt nr. 25 uit de Ottobre 3/2009. Alleen de mouwen heb ik veranderd. Van kort naar lang. De streepjes in de mouw zijn moeilijk precies op elkaar te krijgen, maar in het gebruik valt het vast niet op (hoop ik). Het blauwe band op de mouw lijkt op de foto iets te glimmen, in het echt doet het dat niet, het is "gewoon" dof keeperband... De cijfers 24 en 7 met de uitleg erbij doen het altijd goed voor een jongen van 6 in groep 3... Noah en ik vinden hem mooi. Papa zag het paars beter gecombineerd met geel.. Nou, écht niet :)....

1 opmerking:

Judith zei

Wat een prachtige trui. Liep gister nog te mopperen dat ik voor mijn Noah (toevallig dezelfde naam) niet zoveel leuke patronen kan vinden.
Zo zie je maar dat er voor jongens ook prachtige dingen gemaakt kunnen worden! En dan duik ik nu in de kast voor dit patroon!

Fijne dag!

Groetjes Judith